Tijdelijke huisregels

i.v.m. maatregelen/ protocollen rondom het Corona virus:

  • Binnen niet meer dan 30 gasten en alleen toegang mits van te voren gereserveerd
  • Bij binnenkomst eerst uw handen desinfecteren en vul het Corona vragen formulier in ( mits u dit nog niet heeft gedaan bij de reservering) om eventuele risico’s in te schatten (checkgesprek)
  • Wij wijzen u uw tafel dus wacht op onze aanwijzingen ook op het terras
  • i.v.m. beperkt aantal toegestane gasten werken wij met tijdsloten.
  • i.v.m. beperkte ruimte zijn huisdieren tijdelijk niet toegestaan
  • Volg binnen zoveel mogelijk de looproutes toiletten en uitgang
  • Voor borrel voor of na diner ook vooraf reserveren (aantal gasten en tijdsduur)
  • Nog steeds gelden ook de regels rondom het Covid -19 opgesteld door het RIVM
  • Wij desinfecteren met verhoogde frequentie
  • Er zijn alleen zitplaatsen en dus geen staanplaatsen
  • Roken: alleen op het terras terwijl u zit. Als u binnen bent en wilt roken meld het dan even bij de bediening. U krijgt dan een asbak om buiten het terras te roken, bv op bankje naast terras. Let op niet meer dan 2 personen op hetzelfde moment/ plek. Dus vooral niet staand in de ingangen. Probeer zoveel mogelijk te beperken.
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
  • Al deze regels zijn natuurlijk niet leuk maar noodzakelijk om verdere versoepelingen voor elkaar te krijgen. Wij rekenen op uw medewerking en begrip

Tijdelijke openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag v.a. 10.00 uur keuken geopend v.a. 11.30 uur
  • Zaterdag v.a. 9.30 uur keuken geopend v.a. 11.00 uur
  • Zondag v.a. 12 uur keuken geopend v.a. 12 uur

LET OP:  BINNEN ALLEEN OP RESERVERING !

Als iedereen zich in juni aan de regels houdt en het virus grijpt niet opnieuw om zich heen, mogen vanaf 1 juli honderd gasten naar binnen.

Aanpassingen interieur en terras

  • routing -1 ingang en 1 uitgang-
  • bar afgeschermd met perspex
  • iedere tafel afgeschermd en eigen compartiment
  • meer loopruimte en minder tafels
  • gerechten worden geserveerd op trolley of dienblad